Ботев (Пловдив) е решен да отмъкне Кръстев от Левски

Амбициите на Ботев (Пловдив) да привлече Филип Кръстев стават още по-големи, научи Sportal.bg. През последната седмица от пловдивския клуб са влезли в контакт с представителите на халфа, за да проучат възможността Кръстев да облече “жълто-черната” фланелка.

В момента Кръстев играе под наем в отбора на Левски от белгийския Ломел, който пък е част от групировката отбори, която притежава и Манчестър Сити. Към днешна дата все още не е ясно какво е бъдещето на футболиста, чието желание е да остане на стадион “Георги Аспарухов” и да продължи да защитава цветовете на Левски.

От голямо значение е и кой измежду Ботев (Пловдив) и Левски ще играе в Европа, което значително би наклонило везните в полза на един от двата отбора. Разбира се, има възможност както Левски, така и Ботев да участват в европейските клубни турнири. Името на Филип Кръстев е на първо място в списъка от футболисти, които Ботев (Пловдив) иска да привлече през лятото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.