Вицекапитанът на Манчестър Сити призна, че Карим Бензема е фаворит за „Златната топка“

Карим Бензема е фаворит за „Златната топка“ през този сезон, според вицекапитана на Манчестър Сити – Илкай Гюндоган, научихме от RT1, цитиран от Eurosport.

„В момента, според мен, Бензема, заедно с Левандовски, са най-добрите нападатели в света. Той е добър и с двата крака, както и във въздуха. Смятам, че в миналото бе подценен и сега доказва, че критиците му са грешали. Дълго време той бе в сянката на Кристияно Роналдо, особено в очите на пресата, но сега получава заслужено внимание. Постиженията му говорят сами за себе си. Бензема притежава всичко необходимо, за да спечели „Златната топка“, каза Гюндоган.

Тази вечер от 22:00 часа българско време Манчестър Сити приема Реал Мадрид в първи полуфинален мач от Шампионската лига. Очаква се двамата да имат основна роля в срещата и като цяло за сблъсъка, който ще излъчи първия финалист в турнира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.