Рюдигер ще прибере над €70 млн. от договора си с Реал

Антонио Рюдигер стана обект на безброй дебати през отминаващия си сезон, след като стана ясно, че очаква да се превърне в един от най-скъпоплатените защитници в историята. The Sun твърди, че Реал Мадрид е готов да изпълни желанието му с договор на обща стойност над €70 млн.

Смята се, че германският национал вече е постигнал принципно споразумение с „белия балет“ за 4-годишен контракт и заплата в размер на €360 хил. на седмица.

Рюдигер израсна в школата на Щутгарт, след което прекара няколко сезона под наем в Рома преди да премине с постоянен трансфер в Рим срещу €9 млн. през 2016 г. Една година по-късно Челси даде 4 пъти по-голяма сума, за да може днес да гледаме на него, като на един от най-добрите бранители в Европа.

Очакванията са Карло Анчелоти да го наложи заедно с Давид Алаба в сърцето на отбраната на Реал, след като Милитао стана ясно, че не е човек, на когото може да се разчита в хода на целия сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.