Президентът Румен Радев поздрави легендата Наско Сираков

Президентът на Република България г-н Румен Радев изрази своето уважение към мажоритарния собственик на ПФК Левски г-н Наско Сираков с поздравителен адрес към голмайстор №1 на „сините“ по случай 60-годишния му юбилей.

Ето какво написа държавният глава към легендата на Левски:

„Уважаеми господин Сираков,

Приемете моите сърдечни поздрави и благопожелания по повод Вашата 60-а годишнина!

Вярвам, че днес с удовлетворение можете да погледнете назад към своята успешна футболна кариера, наредила Ви сред най-големите голмайстори в историята на българския футбол.

Магията и елегантността, с която докосвахте топката и поразявахте противниковата врата, бяха наслада за сините привърженици и удоволствие за футболните анализатори. Незабравими са попаденията и с националната фланелка, с която поставихте България завинаги на картата на световния футбол.

Приветствам Вашия продължаващ професионален и обществен ангажимент като ръководител на един от най-големите футболни клубове у нас – „Левски“.

Бих искал да изразя своето дълбоко уважение към Вас и да Ви пожелая крепко здраве, щастие и вдъхновение!

Честит рожден ден!“.

От своя страна фенове на Левски изненадаха Сираков по случай рождения му ден. Левскарите организираха заря точно в 00:00 часа пред дома на легендата. Малко по-късно той получи и подарък – икона от „сините“.

Самият Сираков пък обяви, че по повод 60-годишната си ще дари на ПФК Левски 60 000 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.