Мицова демонстрира мощ в Мадрид

Мария Мицова се класира за третия кръг на сингъл жени на Европейското първенство по бадминтон за мъже и жени в испанската столица Мадрид.

Българката записа втори пореден успех на шампионата, след като беше категорична срещу Влада Гинга от Молдова – 21:11, 21:9 за 22 минути.

В спор за място на четвъртфиналите Мицова ще играе срещу номер 8 в схемата Лиане Тан от Белгия.

По-късно днес на двойки мъже Иван Русев и Илиян Стойнов излизат в първия кръг срещу Люка Корве и Ронан Лабар от Франция.

В ранните мачове българите записаха победа и загуба. На смесени двойки Илиян Стойнов и Христомира Поповска спечелиха срещу Карл Кристиан Морк и Солвар Флатен Йоргенсен от Норвегия с 21:15, 21:16 за 27 минути. Следващите съперници на българите са поставените под номер 8 в схемата Калъм Хеминг и Джесика Пю от Англия.

При мъжете Даниел Николов загуби във втория кръг в оспорван мач от номер 3 Ханс-Кристиан Солберг от Дания с 21:12, 10:21, 17:21 за 53 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.