21-годишна лекоатлетка отне живота си

21-годишната шампионка по лека атлетика Сара Шулц отне собствения си живот, научихме от Marca.

Близките и семейството разпространиха новината в социалните мрежи без да дават излишни подробности, но с надеждата, че светът ще обърне по-специално внимание на психическото здраве на младите хора.

Неправителствената организация Morgan’s Message също изрази съболезнованията си и коментира, че това е трети подобен случай в рамките на месец в САЩ.

Редица водещи атлети през годините публично признаха, че са водели сериозна битка с депресията. Част от тях са световният шампион по бокс Тайсън Фюри, бившата №1 в тениса Наоми Осака и първата ракета на Австралия Ник Кирьос.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>The Wisconsin Athletics community is heartbroken by the unexpected passing of Sarah Shulze <a href=”https://t.co/HNXK8KvJ1Q”>pic.twitter.com/HNXK8KvJ1Q</a></p>&mdash; Wisconsin Badgers (@UWBadgers) <a href=”https://twitter.com/UWBadgers/status/1517594087980867584?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 22, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.