Ето ги част от съперниците на българския шампион в първия кръг на ШЛ

Новият-стар шампион на България по футбол – Лудогорец, научи шест от 17-те си потенциални съперници в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. В него „орлите“ ще бъдат поставени с коефициент от 23.000.

Един от най-сериозните съперници, които може разградчани да срещнат още на старта, е шампионът на Полша, където с реални шансове за титлата са три отбора – Раков, Лех Познан и Погон Шченин, като със сигурност и трите тима ще бъдат непоставени.

Все още не е ясно в коя урна ще са шампионите на Израел и Швейцария. По вероятно е да са в тази на Лудогорец, но ако са сред непоставените, автоматично се превръщат в потенциални съперници за родния първенец още на старта. Шампион на Швейцария ще е Цюрих, който води с огромна преднина пред рекордьора по титли Базел.

Ако „орлите“ преодолеят първия предварителен кръг на ШЛ, те ще си осигурят поне още 6 мача в Европа. Лудогорец ще бъде поставен и във втория предварителен кръг на най-престижния европейски клубен турнир.

Първият мач ще се играе на 5/6 юли, а реваншът – на 12/13 юли.

Ето кои са и първите 6 отбора, които е възможно да срещне Лудогорец в първия квалификационен кръг в ШЛ:

Шахтьор Солигорск (Беларус), Клаксвик (Фарьорски острови), Тобол (Казахстан), Шкупи (Северна Македония), Рига (Латвия), Динамо Батуми (Грузия)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.