Тайсън Фюри: Посвещавам мача на Христос! Това беше, отказвам се!

Световният шампион Тайсън Фюри обяви след победата си с нокаут над Дилиън Уайт, че ще спази обещанието си и се отказва от професионалния бокс.

“Първо, искам да кажа, че посвещавам мача на Христос. Направих го в моя дом – в Англия. На всички 94 000 тук благодаря. Не вярвах, че ще има толкова хора. Благодаря и на всички пред телевизора. Уайт е войн. Аз обаче съм един от най-великите. Няма срамно в това, че е загубил, има сърце на лъв. Един ден ще е световен шампион“, започна носителят на пояса на WBC в тежка категория.

“Като професионалист мога да кажа, че Ленъкс Люис трябва да е горд от този удар. Шугар Стюърт ме превърна в страхотен боец. Той е легенда, а аз най-големия нокаутьор. Най-добрият треньор в света е”, продължи британецът.

“Обещах на любимата ми Парис, че това е последният ми мач. Мисля, че след мачовете с Уайлдър, това е краят. Това е финалната завеса на Циганския крал. Тук на “Уембли”, завърши Фюри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.