Йомов: Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи

Георги Йомов коментира сезона на ЦСКА, като заяви, че тимът определено не е постигнал целите си от началото на кампанията.

“Не беше това годината, която искахме. Не искахме така да се развие годината за нас, но не бих казал, че Купата е утешение. Това е много важен мач, в който ние трябва да покажем, че можем да защитим купата от миналата година и да направим всичко възможно да зарадваме феновете”, заяви Йомов пред “Код Спорт”.

“Мач като всеки един финал. Твърд мач. Надявам се да излезем победители от него и да зарадваме нашите привърженици.”

“Там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши грешки, които няма как да върнем. Това оказа огромно влияние върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра лоша шега и заради това се получи така”, призна играчът.

“Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи. Смятам, че има доста качествени футболисти в България. Но така са решили треньорите, така е решил клубът. Това е тяхно решение и ние не можем да го коментираме, но моето мнение е, че трябва да играят повече български футболисти”, допълни Йомов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.