Тен Хаг разкри как ще работи в Ман Юнайтед

Ерик Тен Хаг няма да промени принципите си на работа в Манчестър Юнайтед, когато поеме кормилото на отбора от следващия сезон.

Треньорът на Аякс Амстердам подписа тригодишен договор Юнайтед с опция за още една година и от лятото ще замени временния мениджър Ралф Рангник.

Тен Хаг не се притеснява, че ще работи с пълния със звезди състав на “червените дяволи” и няма да се колебае да се конфронтира с тях, ако не изпълняват изискванията му.

“Няма да променя възгледите си за треньорството”, каза той пред нидерландския вестник Trouw.

“Стилът на игра зависи от това с какви играчи разполагаш, но аз задавам изискванията. Казвам кой каква задача има и няма да се колебая да се скарам на тези, които не я изпълняват, независимо от името. Не правя отстъпки в това отношение”, каза Тен Хаг.

Треньорът няма да прави публично достояние, ако има дрязги в съблекалнята.

“Определено защитавам играчите в публичното пространство, но в съблекалнята може да е различно, ако някой е прекрачил границата. Трябва да има доверие, иначе няма да постигнем резултати. Мога да нося отговорност, аз съм мениджър, лидер, правя това в интерес на постигане на резултати”, добави специалистът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.