Херо подслони две украински жени с деца

Известният футболен треньор Димитър Димитров-Херо помага на две украински жени с деца. Бургазлията е поел грижата за тях и се опитва да помогне не само с подслон, но и да създаде условия, така че децата да се чувстват спокойни.

“С жените се запознах случайно. Видях ги в едно кафене в Крайморие, докато бях там с жена ми. Те бяха във вид, който не беше особено приятен за гледане. Попитах ги с какво мога да им помогна и така започна нашата дружба”, каза той.

“Едното от украинчетата – Тихон, на следващия ден е имало рожден ден. Семейството на Димитров е направило организация и са го отпразнували заедно. Оттогава всеки ден се чуват и виждат с бежанците и им помагат с каквото могат.

“Когато пристигнахме, бяхме много притеснени. Вече сме по-спокойни. Нашите близки са в Украйна и много се тревожим за тях”, разказа една от жените. Тя благодари на Бог, че са срещнали Димитър Димитров и неговото семейство.

Херо и близките му ще посрещнат Великден заедно с украинските бежанци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.