Бивш съперник на Тайсън Фюри разкри ахилесовата пета на световния шампион по бокс

Бившият съперник на Тайсън Фюри – Ото Валин, разкри ахилесовата пета на световния шампион по бокс в тежка категория преди битката за титлата с Дилиън Уайт в специално интервю за youtube канала Спортната джунгла. Шведът създаде огромни проблеми на Циганския крал по време на техния мач през 2019-а. След края на срещата лицето на Фюри беше закърпено с 47 шева.

„Важното нещо е да го удариш първо в тялото. Защото има добро движение с горната част на тялото и хубава защита. Той е голям и има голямо тяло. Трябва да се опиташ да уцелиш там първо, за да подготвиш останалите удари“, сподели Ото Валин.

Какво не достигна на шведа, за да довърши Тайсън Фюри, след като го зашемети в 12-ия рунд? Каква е неговата прогноза за утрешния мач на стадион „Уембли“? Как се е озовал натясно с братя Пулеви. Как са протекли спарингите с Кобрата?

Вижте цялото интервю за youtube канала Спортната джунгла:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.