Здравко от „Ритон“ беснее срещу феновете и Стойчо Младенов

Здравко от „Ритон“ е поредното голямо име от родния шоубизнес, което се застъпва за Гриша Ганчев и управлението му на ЦСКА. Той застана срещу фенските фракции, които настояват бизнесменът да си тръгне от „Българска армия“.

„Не мога да си представя здравомислещ, обичащ ЦСКА фен, че би тръгнал да протестира срещу ръководството“, каза Здравко Желязков пред „Новспорт“.

Той е на мнение, че клубът не би съществувал в момента без Ганчев или дори би бил в положението на Левски, визирайки тежката финансова криза на „Герена“.

„Откакто Стойчо пое отбора, той не показва абсолютно нищо. При такава продукция е най-добре да замълчи. С изпълнителите, с които ЦСКА разполага, съм сигурен, че всеки друг треньор на тимовете в Топ 6 на Първа лига би останал до последно в борбата за титлата с Лудогорец“, каза още музикантът по адрес на Стойчо Младенов.

Здравко изтъкна още, че работата на почитателите на ЦСКА е „да аплодират или да не аплодират“. Правото за вземане на решения е само за хората, които издържат финансово клуба.

Той също така призова да се протестира и да се пишат декларации срещу държавата, защото именно тя „се държи като мащеха“ с любимия им тим, докато подкрепя „сините“ през изминалите 30 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.