Верстапен се шегува с Хамилтън за покупката на Челси и посочи своя любим футболен клуб

Новината на седмицата във Formula 1 по ирония на съдбата не е свързана със самия спорт, а с факта, че Люис Хамилтън участва в един от консорциумите, които се борят за откупуването на Челси от Роман Абрамович. Това даде повод за шеги от страна на част от колегите му в автомобилното състезание – Макс Верстапен.

„Мислех, че Люис е фен на Арсенал?“, запита шеговито пилотът на Red Bull, след като бе помолен да коментира новината пред Pres Association.

Хамилтън е един от популярните привърженици на „артилеристите“, но изглежда възможността за инвестиция в градския съперник е била достатъчно съблазнителна, че да остави личните си предпочитания настрана.

„Аз съм фен на ПСВ и никога не бих купил Аякс“, каза още Верстапен и заяви категорично, че би искал сам да взема решенията, ако попадне в подобна ситуация, а не да е малка част от нещо толкова голямо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.