Рюдигер се надява на финална оферта от Челси или ще трябва да преглътне по-ниската заплата в Реал

Антонио Рюдигер е поставил финален ултиматум пред ръководството на Челси, за да провери дали клубът е готов да покрие колосалните му изисквания за заплата, твърди Sports Illustrated.

Германецът се опитва да извива ръцете на тима от началото на сезона, като междувременно доказва, че е най-добрият бранител в състава на Томас Тухел.

„Сините от Стамфорд Бридж“ имат само седмица-две, за да решат дали са готови да го зарадват с пари, но фактът, че никой на на този етап не възнамерява да се конкурира по този показател, поставя отбора в малко по-добра позиция, отколкото беше преди.

Други издания смятат, че Реал Мадрид продължава да е фаворит за подписа му, но „кралския клуб“ не иска да изпълни на 100% изискванията на играча.

Рюдигер може и да се озове в неприятната ситуация да остане без отбор за лятната подготовка, ако продължава да настоява за рекордна заплата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.