Край на палатковия лагер пред БФС

Организаторите на протеста срещу ръководството на БФС – фенската фракция „Трибуна Сектор Г“, официално обявиха днес, че преустановяват палатковия лагер пред базата в Бояна. Това бе съобщено на Facebook страницата на фен-клуба.

„След разговор, в който уведомихме хората от екипа на Димитър Бербатов, останалите клубове участници и тези, които ни подкрепят, прекъсваме начина на протест под формата на палатков лагер и преминаваме към друг вид действия против престъпното управление на БФС“, гласи съобщението.

„Червените“ запалянковци потвърдиха също така, че не възнамеряват да спират с мероприятията си срещу Борислав Михайлов и колегите му, но не уточниха под каква форма ще продължат да изразяват недоволството си.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSectorGStand%2Fposts%2F1424373028011907&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”627″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.