20 хил. вдъхновиха Левски за триумф над Лудогорец

Левски триумфира с 1:0 над Лудогорец в мача-реванш за Купата на България, благодарение най-вече на 20-те хил. екзалтирани запалянковци, които изпълниха трибуните на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата.

Уелтън вкара единственото попадение в мача още в третата минута на мача, като това даде повод за един 90-минутен празник около терена.

Шампионите изглежда останаха сериозно афектирани от атмосферата, защото големите звезди на „орлите“ не показаха нищо от това, което гледахме от тях през сезона.

Левски сега ще очаква уверено финала на 11 май срещу ЦСКА, когато денят би могъл да е съдбовен за всеки един от двата лагера.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskiofficial%2Fposts%2F374961241311967&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”590″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.