Загорчич: Играхме по-силно от ЦСКА, липсваше ни късмет

Наставникът на Славия Златомир Загорчич съжаляваше, че тимът му не успя да се класира за финала на турнира за Купата на България. Днес тимът му заличи пасив от два гола, допуснат в първия мач, но отпадна след изпълнение на дузпи.

“И след първия мач бях убеден, че сме в играта и имаме шанс да се класираме на финала. Вкарахме два гола и имахме четири ситуации. Липсваше ни малко късмет да вкараме и трети гол, който заслужавахме като игра и дисциплина. Играхме по-силно от ЦСКА. При дузпите вече е късмет. Трябваше да имаме търпение и това го показахме през второто полувреме. Ако бяхме вкарали трети гол, съм убеден, че щяхме да отидем на финала. При дузпите имахме преднина, но не успяхме да вкараме и да спечелим мача. Боли ме заради това, което показахме в първия мач. Трябваше да сме по-агресивни и да покажем повече самочувствие”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.