Сержиньо: Стойчо Младенов е виновен за всички тези неприятности, които ни се случиха в ЦСКА

Бившият футболист на ЦСКА Сержиньо изрази разочарованието си от бившия наставник на “червените” Стойчо Младенов. Играчът, който чака дължими суми от “червените” вече в продължение на десет години смята, че точно наставникът е основният виновник за тази ситуация, тъй като именно специалистът е бил човекът, който го е довел на “Армията”, но след това не е получил необходимата подкрепа от него.

“Досега не съм го казвал, но понеже в последно време чета само за Младенов, искам да заявя, че съм много разочарован от него. Именно той е човекът, който е виновен за всички тези неприятности, които ни се случиха. Когато бях в Локомотив (Пловдив) той ми се обади и каза, че иска да ме вземе в ЦСКА. Каза, че ще играя за най-големия клуб. Аз казах, че съм съгласен, като дори бях готов да премина в отбора за по-малко пари, но той ми каза да искам повече от ръководството. Докато бях там давах всичко за него, но не получих същото. Спряха да ни плащат, мисля, че за цяла година взех само три заплати. Не ни помогна по никакъв начин да се разреши тази ситуация. Вече десет години чакаме да си получим заработените пари. Докато чакаме едно от момчетата почина (Тенгариня б.а.), друго мисля, че работи в бар”, каза Сержиньо пред Sportal.bg.

Бившият играч на “червените” все още очаква развитие с дължимите му суми, като се надява, че до края на месец май ситуацията ще бъде разрешена, тъй като тогава изтича срока за получаване на международен лиценз.

“Все още няма никакво развитие. В момента не сме в никакъв контакт с ЦСКА и нямаме споразумение. Трансферите им са спрени и затова не могат да регистрират футболиста от Люксембург, когото привлякоха. Десет години минаха, това не е нормално. Не мога да спя нощем, семейството ми е притеснено. Просто искам всичко това най-накрая да свърши”, каза още бившия футболист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.