Пардю: Ако аз остана постоянен мениджър в ЦСКА, много неща трябва да се променят

Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю сподели след класирането на тима за финала за Купата на България, че е имало момент, в който и той си е помислил дали играчите му могат да обърнат развоя на мача. “Червените” надвиха Славия след изпълнение на дузпи, като преди това “белите” заличиха пасив от два гола след първия мач.

“Доста неща за нас се объркаха тази вечер. Трябва да кажа, че техният отбор започна много силно и вкара два прекрасни гола. Те диктуваха много добре действията на терена. Не използвахме шансовете си. Според мен шансът пред Кайседо беше гол. Това беше попадение и фактът, че не получихме гол, ни разочарова. За нас беше важно да не допуснем още един гол, защото това щеше да ни изкара извън борбата. Това не беше най-комфортната вечер, на която съм се наслаждавал във футболно отношение. Самочувствието, което този успех ще ни даде, е огромно. Когато ни вкараха два гола за десет минути, това наруши нашия ритъм. За момент започнахме да си мислим можем ли да се върнем в този мач”.

“Ще говоря с клуба. Дори и в този кратък период успях да установя добър контакт с играчите. Насладих се на тези мачове. Това беше странен период и дори не знам как отборът ми ще изглежда срещу Лудогорец. Има много напрежение върху нас. Ще направя всичко по силите си и ще кажа на клуба това, което мисля. Ще бъда директен. Ако аз остана постоянен мениджър, много неща трябва да се променят. Мисля, че трябва да имаме по-добра комуникация с феновете и смятам, че мога да помогна. Имам визия за селекцията. Гледах първия мач в ролята на директор и съм наясно каква е ситуацията в клуба. Знам, че можем да се справяме по-добре от тази вечер”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.