От Манчестър Юнайтед обявиха причините за назначението на Ерик тен Хаг

От Манчестър Юнайтед обявиха официално, че новият мениджър от следващия сезон ще бъде Ерик тен Хаг. Сега „червените дяволи“ обявиха причините за назначението на нидерландеца, който е подписал договор за 3+1 години.

„По време на разговора ни с Ерик, предшестващ неговото назначение, останахме крайно впечатлени от дългосрочната му визия за начина, по който да върне Манчестър Юнайтед на нивото, на което ние искаме да се намира отборът. Останахме впечатлени още от неговите енергичност и решителност да постигне това“, заяви футболният директор на Ман Юнайтед Джон Мъртоу.

„В предходните си четири години в Аякс Ерик се доказа като един от най-интересните и успешни треньори в Европа, прочут с атрактивния и атакуващ стил на отбора му, както и с отдадеността му в работата с юношите. Пожелаваме му успех, тъй като в момента той е съсредоточен върху успешния край на сезона на своя Аякс, след което очакваме с нетърпение да го видим в Манчестър Юнайтед през лятото“, допълни шефът на „червените дяволи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.