Левскарите загряват с барбекю и бира за мача с Лудогорец

Ръководството на Левски ще се погрижи за доброто настроение на феновете преди утрешния полуфинал реванш от SESAME Купa на България. “Сините” посрещат Лудогорец след победа с 3:2 и допълнително могат да повишат позитивните емоции със скара и бира.

Подобна инициатива вече имаше успех преди мача на Левски с Черно море, когато феновете харесаха възможността да хапнат и пийнат в разумни количества на “Герена”. Припомняме, че според данните за продадени билети, стадионът ще бъде препълнен.

Ето съобщението в сайта на Левски:

Ръководството на Левски обяви, че преди реванша с Лудогорец за SESAME Купa на България отново ще организира мероприятие пред стадиона.

“Сините” фенове ще могат да похапнат вкусна скара и да изпият студена бира преди двубоя с разградчани. Такова бе организирано и преди мача с Черно море в efbet Лига.

“Левскари, В петък е реваншът за Купата срещу Лудогорец. Каним Ви да подгреем заедно за мача в 15:00 часа пред официалния магазин на Левски. Да си побъбрим за отбора на вкусна скара и студена бира в компанията на талисмана Лъвски и хубава музика, а след това да подкрепим мощно от трибуните тима на Станимир Стоилов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.