Една от иконите на Лудогорец съжалява, че не е приел оферта от ЦСКА

Бразилската икона на 11-кратния шампион Лудогорец – Марселиньо, направи любопитно признание, в което споделя, че е имал възможност да облече екипа на ЦСКА, но я е пропуснал.

„Не исках да си тръгвам от Лудогорец, очаквах да играя още една година, защото бях титуляр до края. И не крия, че много ме заболя, още се ядосвам. Но това е животът. Лудогорец, Разград и България обаче остават в сърцето ми завинаги. Тогава имах оферта от ЦСКА, но я отхвърлих. Обадиха ми се, но аз чаках предложение за нов договор от Лудогорец и отказах. Със семейството ми преценихме, че имам история в Разград и няма да е добре да отида в ЦСКА. Сега ако върна лентата назад, бих приел офертата на ЦСКА, защото се отнесоха с респект и уважение към мен и го оценявам. Но вече не може да се направи нищо“, каза бразилецът пред Diema Sport, цитиран от Gol.bg.

Бившият плеймейкър на „орлите“ прекара цели 9 години в Разград, като в този период дори се превърна в национал на България.

Марселиньо признава още, че е бил поканен от Станислав Генчев през миналата година, за да му стане асистент, но разговорите са пропаднали. Той все пак не изключи възможността един ден отново да работи у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.