Ако Ганчев напусне, кой е в състояние да поеме ЦСКА?

Гриша Ганчев влезе в нова конфронтация с основната група от фенове на ЦСКА, след като се разделиха със скандал със Стойчо Младенов през миналата седмица. Собственикът все пак потвърди, че няма намерение да се оттегля и дори се появи информация, че е депозирал 30 млн. лв., за да започне реконструкцията на стадион „Българска армия“. Междувременно обаче се появиха слухове за потенциалните нови инвеститори в клуба.

Родният таблоид „Мач Телеграф“ твърди, че сред потенциалните купувачи на „червените“ е хазарният бос Валтер Папазки. Той е част от спонсорите на тима в момента, а при победата над Берое с 1:0 в шампионата дори бе забелязан в компанията на Ганчев и Христо Стоичков.

Друга възможност е Цветомир Найденов, който винаги е проявявал апетити към ЦСКА, но след последния конфликт от 2020 г. той окончателно се фокусира върху ЦСКА 1948.

Подобни слухове за сега са в сферата на спекулациите, но настроенията в родния футбол се менят по-често от атмосферните условия над страната ни в изминалите седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.