Заплатите на дуо в Левски се превеждат директно към банка и частни лица

Здравко Димитров и Димитър Костадинов няма да играят в първия отбор на Левски до края на сезона, а и най-вероятно въобще. Наскоро се заговори, че завръщането им на терена е възможно, тъй като двамата бяха повикани да тренират отново с представителния тим на „сините“. Последните информации гласят, че това няма как да се случи.

Както е известно, заради пристрастяването им към хазарта Здравко и Митко получиха “червен картон” от треньора Станимир Стоилов.

“На тях не им превеждаме заплатите. Превеждаме ги на банка и частни лица, на които са длъжници. Правим го от месеци“, разкриват източници от “Герена” пред БЛИЦ.

Оттам се притесняват, че заради дълговете си двамата трудно ще си намерят нови отбори. Всичко това ще се оправи, ако изчистят борчовете си. Проблемът обаче е, че дълговете не са малко. Според непотвърдена информация, става въпрос за стотици хиляди левове на човек…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.