Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от клуба, пише “Тема Спорт”. След срещата между бизнесмена и вече бившия наставник на “армейците” Стойчо Младенов през миналата седмица и последвалото напускане на опитния специалист в социалните мрежи, както и в различни медии, се появиха информации, че Ганчев е готов да хвърли бялата кърпа и да сдаде управлението на клуба. Те обаче не отговарят на истината.

В момента бизнесменът е концентрирал усилията си върху намирането на старши треньор на тима. Набелязани са няколко чуждестранни специалисти, като не е изключено името на новия наставник да бъде обявено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък. На трибуните на “Българска армия” за срещата с “белите” може да присъства легендата на Партизан и доскорошен треньор на Чукарички Саша Илич. Както вече стана ясно, “червените” са влезли в контакт със сърбина доста преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите между двете страни обаче засега са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на проекта за реконструкцията на стадиона. Според различни източници в началото на месеца ръководството на ЦСКА е депозирало 30 млн. лева, които да послужат като гаранция за намеренията на клуба. Очаква се скоро от “Армията” да излязат с официална информация по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.