Жестока трагедия почерни българския футбол: Вратар почина след мач

Жестока драма разтресе футболните среди в Пазарджик и региона. Причината за това е смъртта на 29-годишния вратар на Спартак Щърково – Тодор Милушев, съобщава Марица.

Фаталният момент настъпил часове след мача срещу Оборище Панагюрище от Областната Б група. 10 минути преди края на срещата Милушев се строполил след поредно спасяване. Веднага на помощ се притекли двама лекари, които били на стадиона. Те били категорични, че трябва да бъде закаран в болница, тъй като имали съмнения за пукнато или счупено ребро. Прегледът в местната болница показал, че няма подобен проблем и вратарят бил отпратен да се прибере със съотборниците си.

„По време на пътуването започна да се оплаква, че му става топло и се изпотява. Даже ни накара да отворим прозореца”, заяви треньорът на Спартак Димитър Танков.

Тодор бил закаран до дома си в кв. „Устрем“, където по-късно издъхнал. Освен като вратар, Милушев е познат и като страничен съдия в областната група. Той оставя съпруга и малко дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.