Редица играчи искат да последват Стойчо Младенов към изхода на „Българка армия“

ЦСКА е напът да навлезе в нова турболенция през лятото, след като Стойчо Младенов реши да си тръгне няколко седмици преди края на настоящия сезон. Примерът му ще последват голяма част от титулярите, чиито договори изтичат след месец и половина, според „Тема Спорт“.

Това са Брадли Мазику, Греъм Кери, Густаво Бусато, Амос Юга, Жеферсон, Ахмед Ахмедов и Карло Мухар. Последният е под наем от Лех Познан с опция за откупуване на стойност €200 хил., но на този етап „червените“ нямат намерение да я активират.

„Армейците“ често са обект на критики от факта, че всяка година се започва изграждането на нов отбор. Бившият собственик Александър Томов дори си позволи да отправи директна критика за това към настоящия финансов благодетел Гриша Ганчев.

Пред ЦСКА все пак остава една голяма цел за настоящата кампания и тя е спечелването на Купата на България. Отборът има аванс от 2 гола срещу Славия в полуфиналите. В зависимост от изхода в турнира може би ще стане ясно какви ще са мащабите на промените през предстоящото лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.