Ръководството на ЦСКА е депозирало 30 милиона лева гаранция

Ръководството на ЦСКА е депозирало 30 милиона лева, които да послужат като гаранция и да дадат възможност за продължаването на работата по реконструкцията на стадион „Българска армия“, гласи информация от няколко различни източника. Сумата е била внесена в началото на месеца.

Както „Тема Спорт“ писа още през март, работната група, съставена от представители на клуба, на министерството на спорта и на дружеството „Сердика Спортни имоти“, което е собственик на стадиона, вече действа на пълни обороти.

„Напредваме постоянно и всички неща, които бяха обсъждани по време на срещата с министъра, ги постигаме постепенно. Радващо е, че работим в една посока, и се надявам максимално скоро да имаме официални новини, които да съобщим чрез сайта на ЦСКА“, заяви тогава адвокатът на армейците Станислав Трендафилов.

Той обаче не бе намерен вчера за коментар относно информацията за депозираната много сериозна сума. Не е ясно и какво ще се случи с нея, ако се стигне до сътресения по високите етажи на клуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.