Преговорите зациклиха: Байерн Мюнхен обмисля продажба на голмайстора си

Байерн Мюнхен обмисля сериозно възможността да продаде голмайстора си Роберт Левандовски през лятото, твърди списание “Кикер”. Баварците обаче ще искат поне 40 милиона евро за полския национал.

Преговорите между двете страни не вървят добре, тъй като от Байерн имат политика и няма да предложат нов договор за повече от 2 години на Левандовски, както и увеличение на заплатата, за каквото държи нападателят. Договорът между двете страни е до лятото на 2023 година, и германците бяха убедени, че той ще го изкара, но има опасност той да си тръгне след година като свободен агент.

Изданието от Мюнхен TZ не вярват на информацията, че интерес към Роберт Левандовски има от страна на Барселона. Медията предполага, че това е опит на агента на футболиста Пини Захави да му уреди по-добра заплата, както и Барселона няма финансова възможност да плаща огромната заплата на поляка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.