Ники Михайлов е готов да играе за Левски и без пари

Капитанът на Левски – Николай Михайлов, е поредната знакова фигура, която заяви, че е готов да играе за клуба дори без пари. Той реши да изчетка „сините“ запалянковци преди реванша с Лудогорец за Купата на България, след като стана ясно, че „Герена“ е напълно разпродаден за двубоя.

„Всяка година се създава някакъв изкуствен казус. Моят договор е най-малкият проблем за мен и Левски. Аз мога и без договор да играя за Левски. Израснал съм пред Наско Сираков и Мъри. Договорът ми е до 30 юни, не е тайна. Ако и двете страни имат желание само стискаме ръцете и продължаваме“, каза вратарят пред „Дарик“.

Финансовите несгоди за клуба не са тайна за никого, като на този етап отборът се движи напред, защото цари пълно обединение между администрация, треньори, футболисти и почитатели. В резултат тимът се стабилизира и гледа все по-уверено към спечелването на Купата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.