Финансовата криза в Левски принуди ръководството да иска пари от Тодор Батков

Странни времена настанаха на “Герена”. Финансовата криза е накарала ръководството на клуба да потърси помощ от бившия собственик на “сините” Тодор Батков и той е обещал да даде 200-300 хиляди лева на клуба, пише “Мач Телеграф”.

Адвокатът е част от един велик момент в “синята” история, белязан от успехи и в България, и в Европа, но реално при него стартира и финансовата криза в Левски, която предизвика поредица от негативни събития. Батков, който признава, че най-голямата му грешка на “Герена” е уволнението на Станимир Стоилов, казал на “сините”, че очаква да осъществи няколко сделки в близко време, а ако това стане, ще даде безвъзмездно на клуба споменатата по-горе сума.

Припомняме, че Батков си навлече гнева на Стоилов малко преди завръщането на треньорския пост в Левски. Тогава адвокатът публично призова Мъри да поеме “сините”, а отговорът на наставника не закъсня:

“Моето мнение от преди 13 години е, че той тогава ни излъга нас. Той е най-големият виновник Левски да стигне дотук. Нямам нужда да помага със съвети и с каквото и да е. Ако иска да помага финансово, е добре дошъл, за друго – не, благодаря. Сега сълзливи интервюта, не – нямам нужда от тях”, заяви тогава Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.