Една от емблемите на последния шампионски отбор на Милан иска да се завърне в клуба

Една от най-емблематичните фигури от последния шампионски отбор на Милан през 2011 г. – Алешандре Пато, обяви, че иска да се завърне в клуба.

В интервю за Gazzetta dello Sport бразилецът сподели, че е обещал на съпругата си да я заведе в Милано, където той имаше възможност да твори в разгара на своята кариера преди да я срещне.

Пато дори потвърди, че е разговарял със спортния директор на „росонерите“ – Паоло Малдини, за да му предложи услугите си, тъй като контрактът му с Орландо изтича през декември тази година.

Алешандре Пато е един от онези изключителни таланти, чиято кариера бе провалена от тежки контузии. Той все пак остави зад гърба си 150 мача с червено-черния екип, разписвайки се 63 пъти и давайки 18 асистенции. Сред постиженията му изпъква и един фантастичен гол срещу Барселона в Шампионската лига през 2011 г., когато му отне само 24 секунди, за да открие резултата с изключителна солова акция през центъра на терена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.