Семейна трагедия за Роналдо и Джорджина: Изгубиха едното от децата си

Най-тежката семейна драма сполетя Кристияно Роналдо и Джорджина Родригес. Португалецът сподели в социалните мрежи, че едното от децата им е загинало.

„С най-дълбока тъга съобщаваме за кончината на нашето момченце. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да почувства. Само раждането на нашето бебе ни дава сили да изживеем този момент с малко надежда и щастие. Бихме искали да благодарим на лекарите и сестрите за всички грижи и оказани подкрепа. Ние сме съкрушени и молим за уединение в този много труден момент. Нашето момче, ти си нашият ангел. Ще те обичаме завинаги“, написа Кристияно във Facebook.

Изразяваме съболезнованията си и се надяваме, че майката и другото дете ще са живи и здрави.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCristiano%2Fposts%2F552274712925740&show_text=false&width=500″ width=”500″ height=”498″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.