Младата надежда на британския тенис – Ема Радукану, тренира в цветовете на отбор от Висшата лига

Ема Радукану безспорно е най-обещаващият млад талант на Великобритания в тениса. Тя завоюва титлата от Уимбълдън през миналата година и автоматично се превърна в един от любимите атлети в цялото кралство. Любопитното обаче към днешна дата е, че тенисистката бе заснета от фотографите на WTA да тренира на кортовете на Porsche Cup с екип на любимия си футболен клуб – Тотнъм Хотспърс.

Радукану очевидно е голям почитател на „шпорите“, а с това мигновено се превърна в тема за дебати в спортните среди из социалните мрежи.

В Twitter дори се заформиха редица шеги и закачки между WTA, акаунта на Тотнъм и почитатели на двата спорта от всички краища на света.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Hey <a href=”https://twitter.com/SpursOfficial?ref_src=twsrc%5Etfw”>@SpursOfficial</a><br><br>Announce <a href=”https://twitter.com/EmmaRaducanu?ref_src=twsrc%5Etfw”>@EmmaRaducanu</a> 😉✍️<a href=”https://twitter.com/hashtag/PorscheTennis?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#PorscheTennis</a> <a href=”https://t.co/1W1XFG6oR5″>pic.twitter.com/1W1XFG6oR5</a></p>&mdash; wta (@WTA) <a href=”https://twitter.com/WTA/status/1515980281358036992?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 18, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.