Министър Василев се ядоса на „поредните внушения“ по негов адрес

Спортният министър Радостин Василев отговори чрез социалните мрежи на президента на Българската федерация по плуване (БФПС) Георги Аврамчев, който по-рано днес обяви, че ръководената от него институция не е получила дължимото от министерството.

„Днес станах свидетел на поредните опити за лъжливи внушения и опити за дискредитирането ми като министър на младежта и спорта и институцията, която ръководя. Естествено те отново са лъжливи и сега ще ги разсея“, пише в социалните мрежи Василев.

Той обяви, че бюджетът на БФПС за 2022 г. е рекордно висок, а плащанията за първото четиримесечие са били реализирани още на 15 април.

Радостин Василев публикува и документи, с които да подкрепи думите си, като накрая призова Аврамчев да оцени труда му по достойнство, а не по начин, по който създава съмнения за влиянието, под което е повереният му спорт.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVasilevRadostin%2Fposts%2F141312021792502&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”806″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.