Левски поздрави Лудогорец за шампионската титла

Лудогорец подпечата 11-тата поредна титла в родния футболен елит, а по този повод получи поздравително писмо от един от конкурентите си – Левски.

„Орлите“ се похвалиха в социалните мрежи с неочаквания e-mail, като приветстваха жеста на спортсменство от страна на „сините“.

„Уважаеми колеги, приемете нашите поздравления за спечелването на шампионската титла на България. Пожелаваме Ви успехи и достойно представяне на България в европейските клубни турнири през новия сезон“, класи писмото.

Междувременно „сини“ и „зелени“ ще играят мач-реванш за Купата на България на 22 април, след като през миналата седмица „столичани“ спечелиха първия мач с 2:3.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpfcludogorets1945%2Fposts%2F2539334452865556&show_text=false&width=500″ width=”500″ height=”498″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.