Черно море Тича излиза на протест пред Община Варна

Баскетболен клуб Черно море Тича излиза на протест пред сградата на Община Варна, информират от клуба. Той ще се проведе в сряда (20 април) от 10:00 часа съвместно с родителите на спортуващите деца в клуба. Причината за действията на клуба е специалното отношение на Общински съвет Варна, в частност комисията “Младежки дейности и спорт”, пише още в съобщението на клуба.

“Комисия, която трябва да защитава спорта на град Варна, а в същото време се въздържа да вземе каквото и да е решение, позовавайки се на нормативни трикове – без нито един глас против, но въпреки това с отрицателно становище. Комисия, която се подигра с колективния спорт във Варна – футбол, баскетбол, волейбол, хандбал. Комисия, която не позволи на клубовете да защитят своите искания”, е позицията на варненския баскетболен клуб.

БК Черно море Тича приканва спортната общественост да подкрепи протестът, защото след “смъртта” на хандбалния шампион Локомотив, идва краят на баскетбола в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.