Английски гранд изкушава с милионите си голямата звезда на Милан

Португалската звезда на Милан – Рафаел Леао, може да се озове в Манчестър Сити от следващия сезон, според италианския журналист Никола Скира.

Той твърди, че „гражданите“ са влезли в контакт с агента на крилото – Хорхе Мендес, но „росонерите“ са непоклатими за цената на своята перла в атаката. Смята се, че ръководството не би седнало на масата за преговори срещу по-малко от €70 млн.

Леао от скоро води преговори за нов договор с италианския гранд с оглед факта, че се превърна във водеща фигура в атаката. 22-годишният нападател иска по €4,5 млн. на сезон.

Нашата оценка е, че португалският национал ще остане на „Сан Сиро“ още известно време, защото конкуренцията в Сити на неговия пост е убийствена. Там са рекордната покупка Джак Грийлиш, както и Рахим Стърлинг. Нерядко в тази зона виждаме да играе и Фил Фоудън, така че Рафа Леао трябва много добре да прецени възможностите си, ако иска в края на годината да играе с Португалия на Световното първенство в Катар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.