Шави коментира гръмкия провал на Барселона в Лига Европа

Треньорът на Барселона – Шави Ернандес отново се върна към болезнената загуба от Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа. Това стана на пресконференцията на тима преди срещата с Кадис в испанската Ла Лига.

“Всичко започна много зле в четвъртък още на излизане от хотела. Всичко ни обърна гръб. На стадиона не успяхме да влезем през първия тунел и трябваше да отидем до втория. Беше неприятно във всеки смисъл. Почувствахме се ограбени в собствената си къща”, коментира Шави.

Той все още се надява, че от Барселона ще могат да намерят виновните за това, че по трибуните имаше повече от 30 000 фенове на Айнтрахт Франкфурт, разположени във всички сектори.

“Надявам се да дадат подходящи обяснение, знам че ги търсят. Това беше грешка на клуба, очевидно е. Очаквам първо да ни обяснят на нас какво се случи и после на медиите. Това, което е ясно, е, че не бива да се повтори никога”, каза Шави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.