Пардю: Левски бяха по-добри от нас през първото полувреме, през втората част ние заслужавахме да спечелим

Новият старши треньор на ЦСКА – Алън Пардю, даде мнението си след дебюта си начело на “червените”, който дойде при нулевото равенство в дербито с Левски.

„Чувството е добро. Левски беше в добър момент след победата над Лудогорец. През първото полувреме бяха по-добри от нас. На полувремето си поговорихме за нивото на нашата увереност и през втората част ние заслужавахме дори да спечелим. Изпуснахме 2-3 положения. Два добри отбора изиграха добър мач“, започна Алън Пардю.

„Променихме няколко неща. Като едно типично дерби беше толкова оспорвано днес. Двата тима бяха устремени и решени да покажат какво могат. Някои прибързани решения също не помогнаха. Ако придобием малко повече увереност, ще бележим. Трябваше да вкараме поне една от ситуациите си днес“, каза още британецът.

„Нямаме типичен голмайстор на такава позиция (б.р. зад нападателя). Кери игра там, после Варела. Той може да прави разликата, но и двамата не са голмайстори. Това може би е позиция, която през лятото трябва да подсилим“.

Пардю коментира и решението си да заложи на Димитър Евтимов като титуляр под рамката на вратата:

„В този момент както Левски е във форма, той също е. Бусато е страхотен, но Димитър е във форма и засега остава там“.

„Бях нервен за Юга, но той е страхотен футболист, свърши добра работа, справи се. Мисля, че Турицов трябваше да е играч на мача. Беше отличен днес“, каза още Пардю.

„Планът си остава същия и в следващия мач. За мен също е приятно да видя тази реакция. Стойчо Младенов е легенда на клуба и напусна тази седмица. Всички бяха тъжни, включително и аз. Реакцията на футболистите и на феновете беше чудесна“, коментира още опитният специалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.