Юлиан Вергов: ЦСКА е по-добър от Левски и ще го победи

Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна заради духовете, които излязоха от бутилките преди дербито между ЦСКА и Левски. И в Борисовата градина, и на “Герена” бе доста напечено. На “Армията” се стигна до раздяла с емблемата Стойчо Младенов, а при “сините” Станимир Стоилов тропна по масата след победата с 3:2 над Лудогорец. Как ще се отрази това на двата тима?

“Мисля, че ЦСКА ще успее да победи в тази среща”, отсече актьорът Юлиан Вергов пред “Мач Телеграф”.

“Трябва да отбележим, че Левски се намира в подем, но в такива мачове това е без значение. “Червените” са по-добрият отбор и това ще си проличи на терена. Треньорската смяна е за добро и футболистите това го знаят”, смята той.

“През пролетта играта на отбора не ми се струва добра, но сега съм на мнение, че ще покажат точно обратното и ще впечатлят. Чисто психологически е добре за ЦСКА да се поздрави с успеха, а за да се случи това, футболистите трябва да покажат възможностите си. Те имат потенциал за нещо повече. По-качественият отбор от двата, определено, е този на “армейците”. Не съм аз човекът, който трябва да коментира дали сега е бил моментът за смяна на треньора. Видя се, че отборът имаше съвсем различен облик през пролетта в сравнение с есента. Тимът беше по-подреден преди Нова година. Сега задачата на Алън Пардю е да закрепи положението. Ние сме отбор, който трябва да играе нападателен футбол. Не знам дали Пардю ще успее да промени нещо”, смята Вергов.

“Рисково е за всеки един отбор да се правят промени на треньорския пост. От друга страна е добре сега, в такива мачове, защото те не са обикновени. Зарядът тук е голям. На “Георги Аспарухов” са в подем и си мислят, че могат да стигнат до нещо повече в това дерби, но аз не съм на това мнение. В ЦСКА има сътресения, но и на “Герена” имаше треньорски неволи през седмицата. Очаквам “армейците” да се поздравят с победата и прогнозирам, че срещата ще завърши 2:0 за ЦСКА. Ще присъствам на мача и ще подкрепя отбора”, заяви Вергов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.