Цанко Цветанов обясни защо Вечното дерби не предложи качествен футбол

Наставникът на Левски – Цанко Цветанов говори пред камерата на Diema sport след равенството 0:0 с ЦСКА и заяви, че резултатът е напълно справедлив.

Както е известно, той води днес “синия” отбор, защото Станимир Стоилов е наказан вследствие на невъздържаното му поведение след мача с Лудогорец за Купата на България отпреди няколко дни.

„За съжаление не успяхме да победим. С оглед на мача, мисля, че равенството е заслужен резултат. Атмосферните условия не бяха най-добрите. Теренът беше мокър, топката бърза. Получи се динамичен мач без особено много голови положения”, започна Цветанов.

„Не мога да кажа, че е било трудно без Станимир Стоилов. Имаше много борба, единоборства, но не и толкова футболни достойнства. Това за мен е дебют-бенефис”, отбеляза героят от емблематичното американско лято през 1994 година.

„В определен момент през първото полувреме имахме превес, ЦСКА имаше такъв в последните минути. Ще се повторя, мисля, че равенството е справедлив резултат. Не мисля, че имаме чак такава нужда от комуникация със Стоилов. За колегите ще кажа, че нямах слушалка в ухото. Благодаря на Стоилов за доверието”, каза още Цанко Цветанов.

Имаше добра организация в отбора с изключение в последните моменти. Много съм доволен от футболистите. Спазиха всички указания. Мисля, че нашия отбор стои добре”, заключи помощникът на Мъри Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.