Мъри: ЦСКА винаги си е бил сериозен дразнител, мачът утре трябва да е спектакъл

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, говори за атмосферата в “синия” лагер преди мача с ЦСКА.

“Най-важното е да се концентрираме, да изиграем мача, както трябва. Съжалявам най-вече, че няма да съм на пейката. Може би това ще ми е най-тежкото дерби. Естествено, вината е изцяло в мен. Надявам се отборът да намери пътя към победата”, заяви Мъри.

“Имам достатъчно доверие на Цанко Цветанов. Той е минал през толкова битки, така че нямам никакво притеснение. Естествено, не ми е приятно, че допуснах такава грешка, но това не трябва да се отрази под никаква форма на отбора. Ясно е, че преди мача не мога да съм в съблекалнята, ще видя откъде ще гледам.”

“Алън Пардю е достатъчно опитен специалист, с огромен опит не къде да е, а в английската Висша лига. Там не може да имаме никакво преимущество. Той е бил достатъчно дълго в България, надали за него има тайна. Не ме вълнуват техните проблеми или позитиви. Мен ме вълнува как ще се представи моят отбор.”

“Михайлов най-вероятно е възстановен и ще може да вземе участие. Знаете за наказанието на Хосе. Появява се нов проблем с Георги Миланов, той не е в максимално състояние и не може да тренира с останалите. Имаме 24 часа да преценим”, допълни Станимир Стоилов.

“Предстоят изключително важни мачове, би било добре, ако имаше такива с по-малък заряд. Имаме малък брой играчи, някои от тях имат и наказания, но при всички положения трябва да сме на високо ниво. Има време и между мачовете, умората винаги е в главата. Привържениците очакват от нас да изиграем един мач на високо ниво. Футболистите сами вдигнаха летвата и сега трябва да отскачат или поне да държат нивото. Ангажиментът е техен.”

“Винаги може да има изненади, особено в тактическо естество. Аз ще направя всичко възможно да не бъдем сюрпризирани, ние сме работили достатъчно. Надявам се да сме добре възстановени и да държим ритъма от последните два мача.”

“Не съм гледал много мачове на ЦСКА, за да дам по-детайлна оценка. Те имат достатъчно опитни играчи. Те се прераждат, когато играят с нас – нормално, дерби на друго ниво. ЦСКА винаги си е бил сериозен дразнител.”

“Няма какви претенции да имаме. Ще има една прекрасна атмосфера – привърженици, добър терен, сериозни противници, съдия №1. Какво повече да искаме? Няма човек, който да има претенции към обстановката утре. Може би двата най-популярни клуба, два отбора, които искат да спечелят, едни от най-добрите футболисти на България. Трябва да е спектакъл, за да може да се види, че Левски и ЦСКА са най-обичани”, допълни наставникът.

“Резултатите ги има и ги няма, но Левски трябва да има стил. Горд Левски, който да играе от първата до последната минута в неговия си стил, да търси победата. Ако противникът е по-добър, няма какво да направим”, завърши Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.