Имало е “уникално грозен скандал” между Гриша Ганчев и Стойчо Младенов (ЗАПИС)

Голям и шумен скандал между собственика на ЦСКА – София Гриша Ганчев и вече бившия наставник на тима Стойчо Младенов се е случил на стадион “Българска армия”. Това се твърди в скандален запис, който циркулира в социалните мрежи. На записа се чува глас, който преразказва какво се е случило на “Армията”. Автентичността на въпросния запис не е потвърдена, като според някои мнения гласът е на един от тарторите на сектор “Г”.

Записa можете да чуете тук.

Ето какво се чува на записа, свален от колегите от Спортал:

“Тука вървя по лекари малко и много не съм чел. Е, сега слушах това последното, дето е на Касапа колонката, там за Ганчев дето говори. Сутринта значи ми иска телефона на Васко, дал съм го, искаше да се види с мен и Васко – ние да присъстваме де факто двамата на среща на… със Стойчо Младенов.

Васко беше далече, отидохме, от Офендърс пратиха едва ли не като техен представител Цецо Вивакома. Отидохме аз, Цецо Вивакома, хванах Кендев и той да слуша, и Ченцо. Де факто са Дани Ганчев, на стадиона – Дани Ганчев, Гриша Ганчев, Стойчо Младенов и ние четиримата.

И един час уникална разправия, която, аз го имам целия разговор на запис, записал съм го, никога няма да го пратя тука в тая група и никога няма да го пратя на никой от вас, някой може да дойде да го преслуша на моя телефон, и така. Уникално грозен скандал между Стойчо Младенов и Ганчев – и двамата си имат истини, и двамата си гледат от собствената камбанария, но накрая Гриша Ганчев си тръгна.

Каза, че няма да му даде цялата спортно-техническа власт, а ще му даде абсолютно цялата власт. Де факто пак почва с неговите заплахи, че си тръгва от ЦСКА, бла-бла и т.н. Вече не знам.

Аз като гледам всички хора са настроени срещу него, та спокойно може сега да станем да си го изгоним и това е, няма какво. И да фалира тоя отбор, и да се свършва тоя цирк, и това е, ако не се намери друг човек, какво да ви кажа.

Но имам час и десет-петнайсет минути запис, на който бях свидетел, не съм казал може би една дума през цялото време. Уникално грозен скандал, вадиха си кирливи ризи един на друг, просто нямам думи. Кендев и Цецо Вивакома могат да потвърдят, че това, на което станахме свидетели, беше направо от-чай-ва-що.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.