ЦСКА мисли за времето след Пардю, ето кои са двама от кандидатите за постоянен треньор на отбора

ЦСКА продължава усилено да търси заместник на напусналия клуба Стойчо Младенов. Алън Пардю ще води тима в следващите две срещи, а на “Армията” се надяват дотогава да са постигнали споразумение със специалист, който да застане начело. Другият вариант е новият наставник да встъпи в длъжност през лятото, пише в-к “Тема спорт”.

Малък е шансът именитият британец да продължи да води за постоянно тима. В Борисовата градина са набелязали няколко чуждестранни специалисти. Сред фаворитите на ръководството са украинецът Виктор Скрипник и северномакедонецът Игор Ангеловски. Скрипник е познат на привържениците, след като в последните години на 3 пъти се изправи срещу тима.

Той бе начело на Рига, когато червените елиминираха латвийците след изпълнение на дузпи, а след това застана начело на Заря Луганск, с който първо отстрани армейците през 2019-а, а след това ги победи на два пъти в груповата фаза на ЛК през този сезон. Ангеловски пък води Северна Македония между 2015 и 2021 година, като класира тима за ЕВРО 2020. Преди време той бе и сред опциите за Лудогорец. Сръбският специалист Саша Илич, който бе близо до договор с ЦСКА, все повече се отдалечава от „Армията“. Той категорично е отказал да поеме тима преди дербито с Левски, но двете страни са си оставили вратичка за продължаване на преговорите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.