Венци Стефанов за заканата на Сираков: Има лумпени, има дрогирани типове, които само това чакат

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Спортал вчерашните думи на собственика на Левски Наско Сираков, който избухна относно съдийството на мача на “сините” за Купата на България срещу Лудогорец. Сираков заяви, че може да не остане камък от сградата на БФС, ако поведе 20 000 души в синьо. Той използва и думата “клоака”.

“Наско явно беше под афект. Той е възпитано момче и не му прилича да говори такива неща. Какво значи, че ще отиде с 20 000 души и камък върху камък нямало да остане? Това какво е? И 200 000 да са, има си правила и закони в тази държава. Не е хубаво Наско да говори така, защото има лумпени, има дрогирани типове, които само това чакат.

Вие не смятате ли, че има дрогирани и хулигани? Видяхте на нашия стадион какво направи агитката на ЦСКА. А полицията седи и гледа! Платих 13 000 лева за “съдийски наблюдатели” – защото полицаите бяха съдийски наблюдатели на този мач. Сега Гришата ще плати щетите – това слънце грее, но не топли. Простотията ходи по хората”, заяви босът на “белите”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.