Треньорът на Байерн направи смразяващо кръвта разкритие

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разкри, че е получил смъртни заплахи, след като отборът му отпадна от Виляреал в Шампионската лига.

“Знам, че винаги ще бъда критикуван от всички страни. Това е нормално и мога да се справя с това. Но с 450 заплахи за смърт в Инстаграм не е лесно.

Ако хората искат да ме убият, това е нещо, но те дори атакуват майка ми, която не се интересува от футбол. Не мога да го разбера. В момента, в който изключат телевизора си, хората забравят за благоприличието. И мислят, че са прави, което е най-лошото”, смята Нагелсман.

Запитан дали смята да подаде оплакване, треньорът заяви, че това не е възможно, защото заплахите са твърде много на брой.

Юлиан Нагелсман е вторият човек от Байерн Мюнхен, който получава смъртни заплахи след изненадващото отпадане от Шампионската лига. Съпругата и синът на спортния директор Хасан Салихамиджич заявиха, че са получили заплахи в сряда и четвъртък.

Нагелсман заяви, че не очаква от Байерн да вземат по-големи мерки за сигурност.

“Ние сме нормални хора. Аз не искам да провокирам никого и все още никой не е идвал у нас да ме заплашва”, завърши треньорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.