Петър Жеков скочи на Стойчо Младенов: Бяга, защото не може да бие Левски и Лудогорец

Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков скочи на вече бившия треньор Стойчо Младенов за решението му да подаде оставка преди края на сезона в родния шампионат. Той дори му постави оценка „Среден 3“ за работата, която свърши при престоя си на „Армията“.

„Оценката, която давам на Стойчо за този му престой, е „3“. Той реши да избяга, защото знае, че не може да победи вече Левски и Лудогорец“, каза Жеков, цитиран от Sportal.

Той посочи, че единственият позитивен резултат, който Младенов е постигнал, бе победата с 3:0 над Виктория Пилзен в евротурнирите.

„Стойчо постоянно иска селекция. Сега желаеше 22 нови футболисти. Е, кой ще ти ги вземе в този период. Това са играчите на ЦСКА, с тях трябва да гониш титлата, а не да си на 12 точки зад Лудогорец. Не бил се виждал с Гриша Ганчев, обаче поддържал връзка с Дани Ганчев. Ами той нали синът му също участва в ръководството на клуба, от какво тогава недоволства Стойчо“, каза още Жеков.

Вчера Стойчо Младенов посети офиса на Гриша Ганчев, за да официализира напускането си, а по-късно през деня Алън Пардю изведе отбора на тренировка, като се очаква англичанинът временно да поеме треньорския пост.

През уикенда ЦСКА играе срещу Левски, за да се опита да си гарантира второто място в подреждането на Първа Лига, а след десетина дни клубът ще играе мач-реванш за Купата срещу Славия при аванс от 0:2 след първия двубой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.