ЦСКА обяви, че Пардю ще води клуба в дербитата с Левски и Славия

ЦСКА официално обяви, че Алън Пардю ще изземе функциите на старши-треньор в клуба за следващите два мача срещу Левски и Славия.

Англичанинът вече се зае с тренировките на представителния тим, а след „Вечното дерби“ и реванша за Купата на България ще стане ясно дали ще довърши сезона на поста или ще бъде назначен нов постоянен мениджър.

В публикацията си „армейците“ разкритикуваха Стойчо Младенов за решението му да си тръгне току преди края на кампанията и заявиха, че времето за подобни действия е лятото.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcskasofiaofficial%2Fposts%2F377909774344451&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”533″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРЕМИУМ АБОНАМЕНТ

Абонирайте се сега за ПРЕМИУМ секцията на СПОРТ ИНФО и ще получите достъп до огромна база от спортни прогнози и дозина промоции и актуални промо кодове за сайтове за залагания.